Dit zijn de mooiste auto’s ter wereld voor op een poster
Bijzondere auto's

Dit zijn de mooiste auto’s ter wereld voor op een poster

Als je een echte autofan bent, heb je vast wel een mening over wat de mooiste modellen ter wereld zijn. Welke auto’s springen er nou echt uit, en zijn het waard om posters van te kopen? Nou, er zijn officiële verkiezingen van de meest aantrekkelijke auto’s ter wereld die door ‘echte’ experts worden gehouden. Dat levert een lijstje op van de allermooiste modellen. Als je nog wat posters van auto’s kwijt kan in je garage, slaapkamer of woonkamer, denk dan eens aan de volgende bolides.

MGB

Dit is één van de meest afgebeelde automodellen op posters, en met een goede reden: dit voertuig staat voor de mooiste generatie van Amerika, voor vrijheid en genot. De MGB is een klassieke sportwagen met een open dak, iconische ronde koplampen en prachtige velgen met verchroomde spaken.

Maserati A6GCS/53

Deze auto is bekend van de World Sportscar Championship bekend. De Maserati A6GCS/53 ligt extreem laag op het wegdek, heeft prachtige ronde vormen en heeft twin motors aan de zijkanten. Dit is niet alleen een prachtig huwelijk van ontwerp en prestaties. Dit is een kunstobject dat al op veel posters afgebeeld werd.

Bugatti Chiron

Een tank van een wagen die je direct onder de kont van Batman voorstelt. De Bugatti Chiron is met een kostprijs van 9 miljoen euro niet bereikbaar voor de meeste autofans – maar een poster ervan is een goed alternatief. De diepzwarte lak die door de C-vormige lijnen geaccentueerd wordt is om van te snoepen.

Ferrari 330 P4

Eén van de klassiekers onder de racewagens en een populair onderwerp voor posters van auto’s. Dit model Ferrari dateert nog uit de begindagen van de racesport en heeft dan ook geen splitters of vleugels. Dat maakt dat de soepele, bijna wulps golvende ronde vormen van deze bolide extra goed uitkomen – ja, dit is een sexy auto, en dat mag iedereen weten ook.