Een oldtimer als bedrijfswagen
Oldtimers en youngtimers

Een oldtimer als bedrijfswagen

Oldtimers zijn meer dan alleen voertuigen. Ze zijn een stukje geschiedenis op wielen en het behoud van deze prachtige klassiekers vereist speciale zorg.
Wanneer je een oldtimer gaat gebruiken als bedrijfswagen, is de juiste en passende voertuiginrichting een enorm belangrijk aspect. Met de hulp van Worksystem.be kun je als eigenaar van een oldtimer je voertuig echter op een functionele en esthetisch verantwoorde manier inrichten.

Voertuiginrichting an sich is al geen standaard dertien in een dozijn aangelegenheid, laat staan wanneer je het hebt over oldtimers. Dat vereist maatwerk en creativiteit, gezien elk voertuig uniek is. Bij WorkSystem begrijpen ze dit. Ze respecteren en eren met hun op maat gemaakte oplossingen de schoonheid van de oldtimer, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor veiligheid en functionaliteit. Van opbergoplossingen voor gereedschap tot systemen voor het veilig vervoeren van reserveonderdelen, er zijn talloze mogelijkheden om de inrichting van jouw oldtimer aan te passen aan je persoonlijke behoeftes.